Hulpmiddelen om Slapeloosheid en Andere Slaapproblemen op te Lossen

Hier vind je de hulpmiddelen die ik van harte aanbeveel om sneller in slaap te vallen en andere slaapproblemen op te lossen voor zowel volwassenen als kinderen.

Alles wat ik hier aanbeveel heb ik uitvoerig getest (lees: door schade en schande wijs geworden) of maak ik dagelijks gebruik van. 

Perfect Slapen in 7 Stappen boek

Perfect Slapen in 7 Stappen

In deze online slaaptraining leer je hoe je zonder het gebruik van slaapmiddelen sneller in slaap valt en dieper slaapt.

Je doet dit aan de hand van natuurlijke lichaamsprocessen te activeren en slimmer in te zetten.

Je krijgt direct toegang tot het 120+ pagina’s tellende eBook en online ledenomgeving en krijgt het hardcover boek de volgende dag thuisgestuurd.

Perfect Slapen in 7 Stappen 90 Dagen Gratis Proberen

Stop met snurken boek

Stop Nu Met Snurken Oefenprogramma

Dit online oefenprogramma om definitief te stoppen met snurken richt zich op de luide, verstokte snurker die hier veel veel last van hebben.

Je leert in dit online programma unieke oefeningen waarmee jij de spieren in je tong en rond je luchtwegen kunt versterken wat het snurken met 90% vermindert.

Dit kan ernstige slaapstoornissen als slaapapneu helpen voorkomen is is bovendien erg prettig voor je partner!

Stop Nu Met Snurken Oefenprogramma 30 Dagen Gratis Proberen

Baby Slaap Geheimen cover

Baby Slaap Geheimen

In het eBook Baby Slaap Geheimen leren ouders van slecht slapende baby’s unieke tips en adviezen om de slaapproblemen van hun kinderen op te lossen.

De te volgen stappen in dit boek zijn uitgebreid getest door onderzoekers van de prestigieuze Stanford universiteit in de Verenigde Staten waar een volledig slaaplaboratorium is ingericht om het slaapgedrag van kinderen te onderzoeken.

Baby Slaap Geheimen 90 Dagen Gratis Proberen