Kun je lekker slapen in sexy lingerie? [5 Verschillende soorten lingerie waarin je comfortabel slaapt]

Vrouwen dragen lingerie om zich sexy en zelfverzekerd te voelen en dit geldt zeker ook in de slaapkamer.

Toch vinden veel vrouwen het niet bepaald comfortabel, zeker niet wanneer ze willen slapen.

Wat veel vrouwen niet weten is dat het mogelijk is om het beste van twee werelden te hebben en dat je wel degelijk comfortabel kunt slapen in lingerie.

Kun je lekker slapen in sexy lingerie?

Kun je lekker slapen in sexy lingerie?

In het verleden werd het dragen van uitdagende lingerie veelal verbonden aan het dragen van bepaalde outfits.

Denk bijvoorbeeld aan korte jurkjes en in deze jurkjes kun je veelal moeizaam bewegen, laat staan in slapen.

Daarom nam de roep om lingerie die ook prettig is om in te slapen sterk toe en het lijkt erop dat ontwerpers hiernaar geluisterd hebben omdat er tegenwoordig bijzonder comfortabele lingerie in de winkels liggen waar je zelfs in kunt slapen.

Dit is waarom ik 5 verschillende soorten lingerie heb verzameld waarin je fijn en comfortabel kunt slapen:

#1: Negligé

Negligees zijn een populaire soort lingerie en een van de redenen hiervoor is omdat ze specifiek ontworpen zijn als avond- en nachtkledij.

Een negligé is sexy en uitdagend genoeg om het vuur te laten ontbranden maar is vaak ook een van de meest comfortabele soorten lingerie.

Negligees hebben in de loop der jaren echter wel een transformatie ondergaan, want waar het voorheen een soort sexy avondjurk was zijn ze tegenwoordig veel korter en komen ze zelden over de knie.

Uiteraard speelt ook de stof waarvan negligé is gemaakt een belangrijke rol hoe goed je erin kunt slapen echter de belangrijkste factor waarom dit stukje lingerie zo comfortabel zit is vanwege haar losse pasvorm.

#2: Babydoll

Een babydoll is een ander type lingerie waar je heerlijk in kunt slapen. Babydolls zijn korte jurkjes die het bovenlichaam tot en met de heup bedekken.

Ze lijken hiermee dan ook erg op negligees maar zijn een stuk korter.

Eigenlijk net als met alle andere soorten lingerie hangt het comfort erg af van de stof waarvan het gemaakt is.

Om het comfort te vergroten wordt babydoll lingerie vaak vervaardigd uit satijn, kant, katoen of zijde.

Wanneer je een babydoll aanschaft wordt deze vaak geleverd met een comfortabel broekje of kun je er een bijpassende slip bij kopen.

#3: Camisole

Camisoles worden in de volksmond vaak ‘cami’ genoemd en hoewel veel vrouwen het niet beseffen is ook de camisole lingerie.

Een camisole is een een strak hemdje die je ook overdag onder je kleding kunt dragen en worden vaak verkocht met een bijpassend onderstukje.

Hoewel veel vrouwen standaard al in een hemdje slapen is het leuk om een luxere uitvoering aan te schaffen om de verleiding nog groter te maken.

Daarnaast kun je camisoles krijgen in fijne zachte stoffen zoals zijde en satijn.

Comfortabel slapen in lingerie

#4: Nachtjapon

Als je denkt aan een nachtjapon dan denk je vaak meteen aan een flanellen jurkje maar dit hoeft tegenwoordig niet meer zo te zijn.

Nachtjaponnen kunnen tegenwoordig in allerlei verschillende soorten worden verkregen, waaronder bijzonder sexy nachtjaponnen.

De meeste nachtjaponnen vallen net over de knie maar kunnen ook je volledige benen bedekken en dit is dan ook een van de redenen waarom ze populair zijn om in te slapen omdat vrouwen hier zelf de keuze in hebben.

En gelijk aan de voorgaande soorten lingerie waar je comfortabel in kunt slapen zijn ook nachtjaponnen verkrijgbaar in allerlei verschillende afmetingen en stoffen.

#5: Kimono

Hoewel een kimono veelal gezien wordt als een accessoire is het wel degelijk lingerie.

Een kimono, of sexy ochtendjas, zijn anders an normale ochtendjassen en zijn een verleidelijke manier om je lichaam te verbergen of juist niet te verbergen.

Kimono’s zijn er in allerlei verschillende soorten en lengtes maar wanneer ze als lingerie worden gedragen dan verkiezen de meeste vrouwen voor een kimono die tot aan de billen rijkt.

In een kimono kun je prima slapen omdat ze bijzonder licht zijn en ze veelal van een comfortabele stof worden gemaakt zoals zijde, satijn en katoen.

Conclusie

Babydolls, nachtjaponnen, camisoles, negligees en kimono’s zijn slechts een handvol van de vele verschillende soorten lingerie die er bestaan.

Maar weet dat je je niet minder sexy hoeft te voelen om comfortabel te zijn.

De bovengenoemde soorten lingerie zijn het bewijs dat je zowel sexy en uitdagend kunt zijn maar tegelijk ook comfortabel in slaap kunt vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *