Review: Bloque blauw licht bril [Bescherm je ogen en voorkom slaapproblemen!]

Je ziet het misschien niet maar blauw licht kan voor grote slaapproblemen zorgen, om nog maar te zwijgen over de oogklachten en hoofdpijn die het kan veroorzaken.

Vooral wanneer je dagelijks computers werkt is het dragen van een speciale bril die blauw licht filtert sterk aan te raden.

Dit is ook waarom blauw licht brillen vaak computerbrillen worden genoemd.

Echter ook wanneer je iedere avond tv kijkt of games speelt voor je gaat slapen is het verstandig een blauw licht bril te dragen om sneller in slaap te vallen en beter te slapen.

De Bloque blauw licht bril van Slaapwijzer.net kan je hierbij helpen omdat het een goede blauw licht filter heeft, een trendy en stijlvolle bril is en erg goedkoop is.

Bloque blauw licht bril

Wat is blauw licht?

Zonder te diep op de stof in te gaan ga ik je kort uitleggen wat blauw licht precies is en waarom blootstelling aan blauw licht voor ernstige slaapproblemen kan zorgen.

Blauw licht is eigenlijk overal, want immers ook de zon straalt blauw licht uit, toch is dit niet waar de Bloque blauw licht bril van toepassing is.

Wanneer men spreekt over ‘blauw licht’ gaat dit vrijwel altijd over het blauwe licht (blauw-violet) wat beeldschermen van computers, tv’s, handheld spelcomputers en zelfs smartphones uitstralen.

Als je te lang (onafgebroken) naar deze beeldschermen kijkt kunnen je ogen erg droog aanvoelen en irriteren en kun je hoofdpijn krijgen.

Maar wist je dat een dagelijkse blootstelling aan veel kunstmatig blauw licht ook voor ernstige slaapproblemen kan zorgen?

Blauw licht bril

Blauw licht en slaap

Zoals gezegd kan blauw licht ook voor slapeloosheid zorgen. Dit heeft te maken met het feit dat je door jezelf (vooral in de avonduren) nog bloot te stellen aan blauw licht je lichaam denkt dat het nog overdag is.

Dit zorgt vooral voor een grote chaos in je hormoonhuishouding die ervoor moet zorgen dat je ’s avonds snel en makkelijk in slaap kunt vallen.

Vooral de productie van het zogenaamde ‘slaaphormoon’ melatonine wordt onderdrukt wanneer je jezelf teveel blootstelt aan blauw licht.

Simpel gezegd zul je niet of moeilijk in slaap vallen wanneer je melatonine productie nog niet op gang is gekomen omdat je lichaam nog denkt dat het overdag is.

Bloque blauw licht bril

Gelukkig kun je het schadelijke blauwe licht filteren voor het je ogen bereikt met een blauwlichtfilterbril.

Wanneer je de Bloque blauw licht bril opzet zul je heel even moeten wennen omdat het een erg subtiele gele gloed geeft aan je beeldscherm.

Hier ben je echter binnen een minuut aan gewend waarna je zult merken dat je veel comfortabeler kijkt naar het beeldscherm, vooral wanneer je al erg gevoelige ogen hebt.

Je krijgt bij aanschaf een Bloque blauw licht bril overigens een testkit om de werking van het filter te kunnen controleren.

Blauw licht spectrum

Bloque blauw licht bril erg comfortabel

Omdat de Bloque blauw licht bril is vervaardigd uit polycarbonaat is deze zeer licht waardoor je bijna niet merkt dat je hem op hebt.

Dankzij zijn uitstekende one-size-fits-all pasvorm past de bril op vrijwel ieder gezicht en voelt deze bijzonder comfortabel aan.

Daarnaast heeft de bril een trendy en modieus design waardoor je het dragen van deze bril niet tot je werkkamer of kantoor hoeft te beperken.

Je kunt de Bloque blauw licht bril al voor €27,- via de website van Slaapwijzer.net.

Bloque blauw licht bril erg comfortabel

100% Niet-goed-geld-terug garantie

Je kunt de Bloque blauw licht bril overigens gratis uitproberen, want dankzij de 100% niet-goed-geld-terug garantie krijg je gewoon je geld terug als je niet tevreden bent, zonder lastige vragen!

Ik raad je daarom ook aan deze bril uit te proberen, vooral wanneer je veel tijd achter een beeldscherm zit en moeilijk slaapt. Het zou zomaar de oplossing voor je slaapproblemen kunnen zijn.

>> Check hier andere beoordelingen van de Bloque blauw licht bril

KLIK HIER VOOR DE BESTE PRIJS EN BESCHIKBAARHEID!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *