Review: Is de Anti Snurk Expert Tongstabilisator dé oplossing voor snurken?

Tongstabilisator Anti Snurk ExpertBen jij een luidruchtige snurker of houdt juist je partner jou uren uit je slaap omdat hij of zij zo luid snurkt?

Wellicht kan de tongstabilisator van Anti Snurk Expert uitkomst bieden maar werkt deze wel echt?

Is het dragen van een tongstabilisator een effectieve manier om te stoppen met snurken?

Om meteen met de deur in huis te vallen. JA, het dragen van een tongstabilisator kan een goede oplossing voor jouw snurkprobleem zijn wanneer jouw snurkprobleem wordt veroorzaakt door een te slappe tongspier en zwakke keel- en nekspieren.

Hoe werkt een tongstabilisator?

Een tongstabilisator zorgt ervoor dat de tong tijdens het slapen naar voren wordt gehouden en niet naar achter kan vallen.

Dit zorgt ervoor dat de tong de keelholte niet kan blokkeren waardoor je simpelweg niet kunt snurken.

Als je naar bed gaat steek je je tong in de stabilisator en knijp je met je duim en wijsvinger in de bolvormige luchtkamer die zich aan de buitenkant bevindt.

Doordat je in deze luchtkamer knijpt wordt je tong naar voren gezogen en wordt je tong klemgezet.

Let op: Des te harder je voor het slapen in de luchtkamer knijpt des te strakker zal het apparaatje rond je tong zitten en wanneer je té hard knijpt kan dit voor een gevoelige tong zorgen wanneer je ontwaakt.

Wanneer je de tongstabilisator echter een tijdje gebruikt zul je snel je weg hierin vinden en weet je precies wanneer het voor jou het meest comfortabel is.

Werkt de Anti Snurk Expert tongstabilisator echt?

Zoals gezegd is de tongstabilisator van Anti Snurk Expert een goede oplossing om van je snurkprobleem af te komen en zul je wanneer je deze correct draagt stoppen met snurken.

Ik moet er echter wel bij vermelden dat je echt een tijdje moet wennen aan het dragen van dit apparaatje tijdens de slaap.

Daarnaast is het soms lastig om de zuigkracht van de luchtkamer goed te reguleren waardoor de stabilisator er soms tijdens het slapen uitviel.

Prijs- kwaliteitverhouding

De tongstabilisator is gemaakt van ethylene-vinyl acetate copolymer (EVA). Een veilige door de EU goedgekeurde silicone en voelt bijzonder stevig aan.

De prijs van €29,95 is naar mijn mening dan ook een goede prijs. Bovendien kun je binnen 14 dagen je geld terugvragen als je de aanschaf wilt annuleren.

Al met al raad ik je zeker aan de tongstabilisator een kans te geven als je een hevige snurker bent, want hij doet bij mij echt prima z’n werk.

CHECK BESCHIKBAARHEID EN BESTE PRIJS!

Ruim 1.500 tevreden gebruikers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *