Review: Perfect Slapen in 7 Stappen

      6 Reacties op Review: Perfect Slapen in 7 Stappen

Perfect Slapen in 7 Stappen boekKun jij ’s nachts ook niet slapen en lig je uren wakker in bed? Of kun je wel makkelijk in slaap vallen maar slaap je zo onrustig dat je veel te vroeg wakker wordt? De beste oplossing voor al jouw slaapproblemen is naar mijn mening de Perfect Slapen in 7 Stappen methode.

Ook ik had de grootste moeite om in slaap te vallen en dit lukte me vaak pas na uren en deze slaapcursus heeft me geholpen om met subtiele veranderingen in mijn levensstijl een goede nachtrust te krijgen.

Echter ik snap dat je mij niet zomaar op mijn woord zult geloven, daarom heb ik besloten om een eerlijke en uitgebreide review over de Perfect Slapen in 7 Stappen methode te schrijven waarin elk aspect van de training aan bod komt zodat jij een weloverwogen beslissing maakt als je deze online slaaptraining gaat kopen.

BESTAAT PERFECT SLAPEN EIGENLIJK WEL?

Slapende manPerfect Slapen is natuurlijk een leuke titel voor een dergelijke cursus, maar wanneer slaap je nu “perfect” en bestaat “perfect” wel op slaapgebied?

Nou, perfectie is natuurlijk heel moeilijk te bereiken, maar kan ik zeggen dat je met behulp van deze cursus in ieder geval makkelijker en rustiger in slaap zult vallen waardoor je ook langer door leert slapen.

Je bent daarnaast uiteraard ook afhankelijk van factoren van buiten, want als je buurman midden in de nacht besluit het volume van de stereo installatie op 100 te zetten dan kun je nog zo goed slapen maar zul je wakker schrikken.

TERUG NAAR DE BASIS

Volgens schrijver William van der Klaauw (komen we later op terug) moet je slaapproblemen oplossen bij de oorzaak om er daadwerkelijk vanaf te komen.

Dit sprak mij persoonlijk erg aan, want ik had al veel verschillende middeltjes zoals: kruidentheetjes en andere slaapmiddelen geprobeerd, maar dit is natuurlijk niet de oplossing om definitief met slaapproblemen af te rekenen.

Daarom is het volgens van der Klaauw zo belangrijk om het probleem aan te pakken bij de wortel omdat volgens hem 9 van de 10 slaapproblemen te maken hebben met de volgende oorzaken:

Meest voorkomende oorzaken slaapproblemen

 • Stress, door veel stress (bijvoorbeeld op het werk) blijf je in je hoofd maar nadenken, malen en piekeren waardoor je moeilijk in slaap komt.
 • Verstoorde biologische klok (ook wel circadiane ritme genoemd), je lichaam heeft niet het goede ritme te pakken waardoor je niet moe bent als je wilt slapen en juist op de verkeerde momenten wél slaperig bent.
 • Te hoge lichaamstemperatuur, ook als de temperatuur van je lichaam te hoog is zul je moeite hebben met slapen.
 • Bang om te gaan slapen, veel mensen hebben angst om te slapen, vaak vanwege nachtmerries of omdat ze denken nooit meer wakker te zullen worden.

HOE LOST PERFECT SLAPEN IN 7 STAPPEN DEZE PROBLEMEN OP?

Gapende babyEn dan nu “the million dollar question”, hoe lost Perfect Slapen in 7 Stappen deze problemen op?

Dat heeft het voor mij zeker gedaan! Je leert in deze training namelijk om je dag zo in te delen dat je ’s avonds goed kunt slapen, dit begint al in de ochtend.

Dit heeft sterk te maken met de eerdergenoemde biologische klok die je met goed onderbouwde adviezen, tips en oefeningen weer gelijk kunt zetten.

Vooral de uitleg en onderbouwing is erg sterk in het boek, er wordt erg diep ingegaan op het ‘waarom’ van elke stap die je volgt.

Perfect Slapen in 7 Stappen helpt je met tips & tricks die je direct kunt toepassen op weg om je biologische klok weer gelijk te zetten en de schommelingen in je lichaamstemperatuur onder controle te krijgen, waardoor je beter zult slapen.

Kleine disclaimer, deze training zal waarschijnlijk niet al je slaapproblemen oplossen als er een ernstige slaapstoornis bij je is geconstateerd.

BOEK EN EBOOK MET 120 PAGINA’S

Wanneer je de Perfect Slapen in 7 Stappen methode bestelt krijg je uiteraard het fysieke boek (hardcover) thuisbezorgd, maar je krijgt ook toegang tot het eBook, waarmee je direct kunt inloggen en beginnen.

Het is een 120 pagina’s tellend boek, wat zoals de naam al zegt is verdeeld in 7 stappen om uiteindelijk beter te leren slapen.

Het boek of eBook is geschreven in een makkelijk te begrijpen bewoording geschreven en geeft je bij elke stap handige tips en oefeningen die je direct kunt toepassen voor een betere nachtrust.

In deze 7 stappen wordt onder andere geleerd hoe je je voor jezelf een goede slaaproutine kunt ontwikkelen en zelfs hoe je het beste op kunt staan om er dan al voor te zorgen dat je ook de daarop volgende nacht goed zult slapen.

GA DIRECT NAAR DE DOWNLOAD PAGINA!

TIJDELIJKE BONUSSEN

Kalmeer je gedachten en val in slaap

Kalmeer je gedachtenNaast het boek ‘Perfect Slapen in 7 Stappen’ ontvang je ook het fysieke boek en eBook ‘Kalmeer Je Gedachten en Val in Slaap’.

In dit extra boekwerk leer je 10 bewezen technieken om je gedachten te kalmeren en te stoppen met piekeren waardoor je makkelijker en sneller in slaap zult vallen.

Dus met behulp van dit extra boekje leer je hoe je de stress van de dag van je af kunt schudden en met een kalme geest in slaap kunt vallen.

Slaapchecklist

Maar dit is nog lang niet alles, je ontvangt namelijk ook de ‘Slaapchecklist’. Omdat het boek 120 pagina’s dik is kun je makkelijk aandachtspunten vergeten.

Daarom is de Slaapchecklist ontwikkeld, hierop kun je per dag aanvinken of je alle oefeningen van die dag gedaan hebt en alle adviezen hebt opgevolgd.

E-cursus ‘Dieper Slapen’

We zijn er nog lang niet, want je krijgt ook de E-cursus ‘Dieper Slapen’ dit is een 8-daagse digitale cursus waarin je leert hoe je dieper kunt slapen.

Door dieper te slapen en dus meer slaaptijd in de REM-slaap door te brengen zul je efficiënter slapen en beter uitrusten.

Misschien een beetje tegenstrijdig, maar als je dieper slaapt kun je wellicht juist met minder slaap met evenveel, of meer, energie wakker worden om de dag door te komen.

Top 5 Slaapsupplementen

Top 5 slaapsupplementenSlaapsupplementen worden door sommige mensen vaak als wondermiddelen beschouwd, maar dat zijn ze zeker niet (altijd).

Hoewel het wordt aangeraden eerst de complete cursus te doorlopen zijn er zeker wel een aantal slaapsupplementen die net dat beetje extra kunnen geven tot een goede nachtrust.

William van der Klaauw heeft in dit extra boekje zijn 5 favoriete slaapsupplementen op een rijtje gezet en vertelt waarom je deze wél veilig kunt gebruiken.

Welterusten snacks receptenboek

In dit extra boekwerkje vind je 5 gezonde calorie-arme, maar toch smaakvolle recepten met een slaapversterkende werking.

Deze snacks kunnen je net dat beetje extra geven om makkelijker in slaap te kunnen vallen en langer door te slapen.

Crystal Waters (90 beats per minute)

Uit onderzoek is gebleken dat muziek met 90 beats per minuut de meest rustgevende muziek is die je kunt vinden.

Je krijgt bij aankoop van Perfect Slapen in 7 Stappen een mp3-bestand met het nummer ‘Crystal Waters’.

Crystal Waters is een nummer van 30 minuten die je kunt opzetten om weg te dromen en relaxed in slaap te vallen.

WAT GEBEURT ER ALS JE BESTELT?

Als je op de website van Perfect Slapen in 7 Stappen klikt op direct bestellen dan kom je op de onderstaande pagina terecht.

Op deze pagina kun je je persoonsgegevens en adres invullen en direct afrekenen met bijvoorbeeld iDEAL of PayPal.

Na de betaling krijg je meteen toegang tot het eBook waardoor je meteen aan de slag kunt met de slaaptraining.

Bovendien krijg je het hardcover boek de volgende dag thuisgestuurd en dit wordt door veel mensen als bijzonder prettig ervaren omdat het toch vaak lekkerder leest en leert uit een echt boek.

Doordat je meteen toegang krijgt tot de online training kun je meteen aan de slag en kun je de eerste technieken de volgende dag en nacht al toepassen. 

Ik zeg met opzet ‘dag’ omdat goed slapen iets is waar je vroeg in de ochtend en overdag al mee bezig moet zijn, maar dit zul je wel leren als je de slaapcursus download.

Perfect Slapen in 7 Stappen betaalscherm

WIE IS WILLIAM VAN DER KLAAUW?

William van der KlaauwWilliam van der Klaauw zet zichzelf op de verkooppagina van Perfect Slapen in 7 Stappen neer als slaapdeskundige en ervaringsdeskundige met opgeloste slaapproblemen.

Hoewel het verhaal op de verkooppagina goed en betrouwbaar overkomt denk ik toch dat William van der Klaauw een pseudoniem is.

Als je op internet zoekt op ‘William van der Klaauw’ zul je alleen maar informatie over zijn methode vinden en niks over de persoon zelf.

Dit is echter niet erg, veel auteurs schrijven niet onder hun echte naam, en bovendien hebben we na een beetje speurwerk het bedrijf achter het boek kunnen vinden, dit is namelijk Kratos uit Almelo.

KAN HIJ DE GROTE WOORDEN WAARMAKEN?

Als ik voor mezelf spreek kan ik oprecht zeggen dat Perfect Slapen in 7 Stappen alle beloftes nakomt en heeft het mij daadwerkelijk geholpen om beter te slapen.

Vooral de oefeningen uit het hoofdstuk waarin je leert om te gaan met stress hebben mij goed geholpen.

Dankzij deze oefeningen en slaaptips kan ik de zorgen van de dag even vergeten en makkelijk in slaap komen om vervolgens de volgende ochtend uitgerust aan een nieuwe dag te kunnen beginnen.

Best mogelijke garantie

Als je nog twijfelt of je de Perfect Slapen in 7 Stappen wel of niet aan zult schaffen is de garantie die je krijgt wellicht het allerbeste argument om je over je twijfel heen te helpen.

Je loopt namelijk geen enkel risico, want als je na afronden van de cursus nog niet beter slaapt kun je simpelweg een e-mail sturen naar william@slaapwijzer.net en je krijgt het volledige aankoopbedrag terug.

William heeft (terecht) zoveel vertrouwen in zijn methode dat hij denkt dat je niet teleurgesteld wordt, maar mocht je dit toch wel zijn dan kun je tot 90 dagen na aanschaf zonder vragen je geld terugkrijgen.

PERFECT SLAPEN IN 7 STAPPEN PRIJS EN KOPEN

Perfect Slapen in 7 Stappen 50% kortingBen je overtuigd en wil je Perfect Slapen in 7 Stappen kopen? Maak dan gebruik van onderstaande kortingslink.

Via deze exclusieve kortingslink krijg je namelijk 50% korting en kun je deze online slaaptraining al voor €37,- kopen, inclusief alle gratis bonus eBooks.

Naar mijn mening is dit een prima prijs voor hetgeen je krijgt. Ik zou je daarom aanraden voor je weer honderden euro’s uitgeeft aan dure slaappillen deze methode een kans te geven.

Want laten we eerlijk zijn, wat is nou €37,- euro als deze cursus je kan helpen beter te slapen en je fitter te voelen. Bovendien als je niet tevreden bent krijg je gewoon je geld terug!

EINDOORDEEL PERFECT SLAPEN IN 7 STAPPEN (+ KORTINGSLINK!)

Perfect Slapen in 7 Stappen heeft mij geweldig geholpen, vooral om ondanks een stressvol leven goed te kunnen slapen.

Bovendien is het een stevig en goed boekwerk waar overduidelijk veel aandacht aan besteed is met uiterst waardevolle tips en oefeningen.

Ik vind daarom dat de verkoopprijs van €37,- een koopje is, vooral gezien de vele extra’s die je bij het boek krijgt.

De Perfect Slapen in 7 Stappen methode heeft daadwerkelijk mijn leven veranderd en mij mijn nachtrust teruggegeven.

Als je overtuigd bent van de kracht van deze methode dan kun je via de link hieronder direct beginnen en ook eindelijk weer beter te gaan slapen!

JA! IK WIL WEER GOED SLAPEN! (50% KORTING)

Perfect Slapen in 7 Stappen is inmiddels ruim 15.000 keer gedownload!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Perfect Slapen in 7 Stappen
Author Rating
51star1star1star1star1star

6 thoughts on “Review: Perfect Slapen in 7 Stappen

 1. Tom v/d Weijde

  Heb je na het bestellen en downloaden van deze cursus onbeperkt toegang, of komen er later nog verdere kosten bij.?

  1. Matthijs Auteur bericht

   Hallo Tom,

   Ja na het downloaden van de Perfect Slapen in 7 Stappen slaaptraining heb je onbeperkt toegang tot de cursus.

   Je downloadt het eBook en de bonus eBooks namelijk als PDF-bestand op je computer of smartphone.

   Hierdoor kun je het boek altijd inzien, meenemen, overzetten en bewaren!

   Veel succes!

   Gr. Matthijs

 2. Bert Caspers

  Heb de training ook aangeschafd op uw advies. Staan er goede tips en adviezen in die ik nog niet wist.

  Maar het is vooral handig om alles super mooi gebundeld in een boekwerk bij de hand te hebben, zodat je niet verder hoeft te zoeken op het internet!

  Gr. Bert

 3. Emma v. Garderen

  Ook ik heb het e-book inmiddels gedownload en heb hier inderdaad een aantal waardevolle inzichten in mijn slaapproblemen uit kunnen halen.

  Ook het daadwerkelijke echte boek werd netjes de volgende dag geleverd en leest wel zo makkelijk.

  Ik wil ook iedereen aanraden het boek te downloaden, niet omdat je dingen leert die je nergens anders kunt leren, maar omdat je alles gebundeld in 1 boek krijgt waardoor alle inzichten altijd handig bij de hand hebt.

  Gr. Emma

  1. Matthijs Auteur bericht

   Hallo Emma,

   Goed om te horen!

   Laat je ons weten of je slaapproblemen later nog terug zijn gekomen en wat je eraan doet om deze weer op te lossen?

   Gr. Matthijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *