Review: The Sleep Dojo | Verbeter de nachtrust van je kind (0 – 10 jaar)

Eén van de grootste frustraties van ouders is wanneer hun kindje slecht slaapt en vaak wakker wordt. Dit is overigens niet alleen frustrerend voor de ouders maar ook voor het kind zelf omdat hij of zij de dag dan al op achterstand begint.

The Sleep Dojo is onderdeel van het Nederlandse Numsy en is een online trainingsplatform en community voor ouders van slecht slapende kinderen.

Op deze manier leer je dus niet alleen van het lesmateriaal maar ook van de ervaringen van andere deelnemers, daarnaast kunnen zij jou er wellicht helpen sommige dingen te relativeren.

Slapend kind

Meer dan 75 trainingen

Enkele zaken waar je alles over gaat leren zijn o.a. de beste troostmethodes om ervoor te zorgen dat je kindje snel weer inslaapt nadat hij of zij erg verdrietig was.

Daarnaast leer je hoe je je kind het beste zelfstandig kunt laten slapen en op een redelijk tijdstip weer wakker worden.

Ook de hoeveelheid en lengte van dutjes in de eerste levensjaren en slaapregressies van je kindje passeren de revue.

Je kindje veilig inbakeren, omgaan met nachtangsten en een veilige slaapomgeving creëren om nog een aantal onderwerpen te noemen.

Gedeelde smart is halve smart

Echter het belangrijkste onderdeel is waarschijnlijk de levendige community en de live sessies en evenementen.

Zo is er een wekelijkse Dojo Talk (vragenuurtje) waar je al je vragen kunt stellen maar je kunt ook altijd virtueel aanschuiven om naar de vragen en ervaringen van andere deelnemers te luisteren.

Daarnaast is er iedere maand een live training door één van de slaapexperts, oftewel slaap sensei’s, waarna er altijd ruimte is om specifieke vragen te stellen.

Tijdens deze sessies krijg je praktische informatie en opdrachten waar je meteen de eerstvolgende nachtrust of dutje mee aan de slag kunt gaan.

Conclusie [Gratis uitproberen]

The Sleep Dojo slaaptrainingJe kunt direct lid worden van the Sleep Dojo en meteen beginnen met de trainingen en leren van andere ouders.

Het programma kost €17,95 per maand of €167 wanneer je meteen een jaarabonnement afsluit.

Je kunt het Sleep Dojo programma echter eerst 14 dagen gratis uitproberen om erachter te komen of deze slaaptraining iets voor jou en je kind is.

KLIK HIER EN START DIRECT MET DE SLAAPTRAINING!

14 Dagen GRATIS uitproberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *