Review: Baby Slaap Geheimen

      Geen reacties op Review: Baby Slaap Geheimen

Baby Slaap Geheimen coverHeb jij een kind die niet wil of kan slapen? Dan kan Baby Slaap Geheimen wellicht de uitkomst bieden die jij zocht.

Ik heb Baby Slaap Geheimen aangeschaft en ga deze uitgebreid met je bespreken in deze review.

Laten we beginnen met te bepalen voor wie Baby Slaap geheimen bedoeld is en waarom jij er iets aan kunt hebben.

En natuurlijk om te zien of deze eCursus de belofte van snel en eenvoudig doorslapen en uitslapen kan waarmaken.

VOOR WIE IS BABY SLAAP GEHEIMEN?

Baby Slaap Geheimen is bedoeld voor vermoeide ouders die ten einde raad zijn en de slaapproblemen van hun baby op willen lossen.

Niet alleen voor zichzelf om weer te kunnen ontspannen en zich geen zorgen meer hoeven te maken om het slaapgedrag van hun baby.

Maar vooral voor het kindje zelf omdat kinderen die tijdens de babyjaren slecht slapen grote mentale en emotionele achterstanden op kunnen lopen die ze voor de rest van hun leven met zich mee zullen dragen.

Maar uiteraard ook voor de ouders omdat je van slecht slapen en een chronisch verstoorde nachtrust allerlei gezondheidsproblemen kunt ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld depressiviteit en daar heeft niemand baat bij.

KLIK HIER EN CHECK BABY SLAAP GEHEIMEN ZELF!

WIE IS ANNELOT HOFSTEDE?

Annelot Hofstede met baby RosaAnnelot Hofstede is de auteur van Baby Slaap Geheimen en is een doodnormale Nederlandse moeder zie zelf te maken kreeg met een baby die niet kon slapen.

Na de eerste weken van geluk om de geboorte van haar dochtertje Rosa bleek er ook een keerzijde aan dit geluk te zitten.

Haar dochter werd ’s nachts constant wakker en kon niet zonder hulp weer in slaap vallen.

Wanneer ze Rosa op haar arm in slaap wiegde ging ze wel slapen, maar dit kan natuurlijk beter geen patroon worden.

Toen zelfs haar relatie onder de slaapproblemen van hun baby en dus zichzelf begon te lijden wist ze dat ze dit slaappatroon moest doorbreken.

Ze besloot net als zovelen op internet op onderzoek uit te gaan naar oplossingen voor slaapproblemen bij baby’s en vond erg veel tegenstrijdige adviezen.

Wel laten huilen, niet laten huilen, op eigen kamertje leggen, bij haar in bed leggen, wel speentje of geen fopspeen, overal was een ander advies te lezen.

DE GEHEIMEN VAN BABY SLAAP GEHEIMEN

Ze besloot alle adviezen uitgebreid te testen, waaronder onderzoeken van de prestigieuze Stanford universiteit in de Verenigde Staten waar een volledig slaaplaboratorium is ingericht om het slaapgedrag van kinderen te onderzoeken.

Na haar eigen onderzoek besloot ze de beste adviezen, tips en oefeningen te bundelen en met jou te delen in haar eigen eBook ‘Baby Slaap Geheimen’.

Waarna ze haar methode testte bij bevriende ouders met slechtslapende kinderen en dit was een doorslaand succes.

Naar eigen zeggen ontdekte ze oplossingen waar 100% bewijs voor is en waar kinderen en ouders over de hele wereld mee geholpen zijn.

Kies de methode die voor jou werkt

Gapende babyHet is en blijft een kwestie van uitproberen, want waar de ene methode bij het ene kind wel resultaat zal hebben kan dit bij een ander kind juist averechts werken.

Zo is de beste aanpak tussen een erg gevoelig kindje en erg actief kindje ontzettend verschillend en zul je dus de methode moeten kiezen die op jouw kind van toepassing is.

Er is echter één constante factor in het oplossen van het slaapprobleem van je kind en dit is consistentie, dus een vaste slaaproutine bepalen en deze ook volhouden ongeacht de reactie van je kind.

Dit kan zeker in het begin soms moeilijk zijn, maar de aanhouder wint en je zult zien als je volhoudt het steeds makkelijker wordt.

Wat ga je in Baby Slaap Geheimen leren?

Naast nog veel meer andere tips en oefeningen leer je in deze eCursus:

 • Wat je iedere dag en avond moet doen om ervoor te zorgen dat je kind zelfstandig gaat doorslapen.
 • De belangrijkste reden waarom kinderen niet willen slapen en hoe (waarschijnlijk) ook jij deze onbewust hebt toegelaten.
 • Hoe je precies kunt bepalen wanneer je kind écht moe is en klaar om te gaan slapen.
 • Waarom goedbedoelde conventionele slaaptips het slaapgedrag van jullie kind juist kan verergeren.
 • Oververmoeidheid voorkomen, want ook als je kind té moe is zal hij of zij niet goed kunnen slapen.

Eigenlijk te veel om op te noemen, want dit is nog maar 1/10 van de hoofdstukken die behandeld worden in deze slaapcursus.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN DIRECT BEGINNEN!

WAT KRIJG JE ALS JE DEZE SLAAPCURSUS VOOR KIDS BESTELT?

Als je Baby Slaap Geheimen aanschaft en download heb je meteen toegang tot het volledige 50-pagina’s tellende eBook en kun je meteen aan de slag.

Daarnaast krijg je er tijdelijk nog 8 gratis bonus eBooks bij met een gezamenlijke waarde van €101,60.

Dit zijn de 8 bonus eBooks:

 1. Middagdutjes, de complete handleiding (€17,95)
 2. Voorlees Verhaaltjes (€12,95)
 3. Je kindje zindelijk in 3 dagen (€17,95)
 4. 65 Kinderliedjes (€9,95)
 5. Baby recepten gezond, lekker & snel (€12,95)
 6. Bonus slaapprogramma 1 (9,95)
 7. Bonus slaapprogramma 2 (€9,95)
 8. Bonus slaapprogramma 3 (€9,95)

Baby Slaap Geheimen pakket

WAT KOST BABY SLAAP GEHEIMEN?

Je zult misschien denken dat Baby Slaap Geheimen inclusief de 8 gratis bonus eBooks erg duur zal zijn, maar dit valt reuze mee.

De complete cursus is namelijk in prijs gehalveerd en kost nu slechts €27,- in plaats van €54,- die je voorheen moest neerleggen.

Daarmee is het een erg kleine investering waarvoor je erg veel plezier en geluk terug kunt krijgen, waardoor het dus zeker het proberen waard is.

Mijn beoordeling:

Baby Slaap Geheimen coverIk kan oprecht zeggen dat Annelot met Baby Slaap Geheimen een goede eCursus heeft gemaakt die de investering zeker waard is.

Hoewel je alle informatie wellicht wel los van elkaar op internet kunt vinden zul je nergens anders zoveel goede tips en informatie gebundeld in 1 boek vinden.

Het ene hoofdstuk is naar mijn mening waardevoller dan het andere, maar elke gestresste moeder (en vader) zal hier zeker bruikbare informatie in vinden die hij of zij nergens anders zal vinden.

Iedereen zal daarom wel meerdere goede adviezen en tips in het boek vinden waar je zelf nog niet aan gedacht had.

Vooral gezien de lage aanschafprijs wil ik je dan ook van harte aanraden de Baby Slaap Geheimen methode een kans te geven.

Niet-goed-geld-terug garantie (+ Kortingslink)

Je kunt deze methode bovendien geheel gratis uitproberen, want dankzij de 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie krijg je gewoon je geld terug als je niet tevreden bent.

Mede omdat je geen enkel financieel risico loopt is Baby Slaap Geheimen zeker het proberen waard voor ouders die met hun handen in het haar zitten.

Waar wacht je nog op? Download de Baby Slaap Geheimen methode via de kortingslink hieronder en laat je kind de hele nacht doorslapen!

DOWNLOAD BABY SLAAP GEHEIMEN! (50% KORTING)

Ruim 7.500 tevreden ouders gingen je al voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *