Review: Mr. Anti Snurk Beugel [Persoonlijke ervaringen 2021]

Ben jij zelf een luidruchtige snurker, of zaagt je partner ’s nachts complete bossen om? Dan is de Mr. Anti Snurk Beugel wellicht dé oplossing voor jou of je partner.

Om je te helpen de juiste keuze te maken op het gebied van anti-snurk oplossingen heb ik een uitgebreide review geschreven van deze snurkbeugel waarin ik mijn eigen eerlijke ervaringen met je deel.

Mr. Anti Snurk Beugel review

Hoe werkt de Mr. Anti Snurk Beugel?

Snurken wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een blokkade van de luchtwegen waardoor er trillingen ontstaan wat het welbekende snurkgeluid veroorzaakt.

Deze blokkades van de luchtwegen worden vaak veroorzaakt door zwakke keel- en nekspieren of overgewicht waardoor het zachte gehemelte “instort” en de luchtweg blokkeert.

Het zachte gehemelte, de wanden van de keelholte, tong en huig worden zo naar elkaar toe gezogen waardoor er een vernauwing of zelfs volledige blokkade ontstaat.

De Mr. Anti Snurk beugel houdt de onderkaak in een vaste positie of kantelt de kaak zelfs iets naar voren waardoor de luchtweg vrijblijft en je stopt met snurken.

Deze snurkbeugel zorgt voor een grotere opening tussen de bovenkaak en de onderkaak waardoor er een ruimere opening ontstaat en het snurken ophoudt.

Voordelen Mr. Anti Snurk Beugel

De Mr. Anti Snurk Beugel kent een aantal grote voordelen ten opzichte van andere methodes om te stoppen met snurken.

Het grootste voordeel is naar mijn mening toch echt het prijskaartje van €27,95 waardoor je de beugel kunt proberen zonder hier financieel aan ten onder te gaan als hij bij jou niet werkt.

Bovendien mag je de anti-snurkbeugel 7 dagen gratis uitproberen, wanneer deze na een week testen niet bevalt betaal je alleen de kosten van de retourzending.

Hieronder nog even alle voordelen op een rijtje:

  • Goedkope oplossing: De prijs van €27,95 is voor (bijna) iedereen betaalbaar waardoor het een goedkope oplossing is als het voor jou werkt.
  • Snelle bezorging: Wanneer je de beugel voor 23:30 uur bestelt heb je deze de volgende werkdag al in huis.
  • Niet-goed-geld-terug garantie: Je mag de Mr. Anti Snurk Beugel 7 dagen uitproberen, bevalt ‘ie niet dan betaal je alleen de kosten voor de retourzending en krijg je het aankoopbedrag terug.
  • Eenvoudig vervormbaar: De beugel is na verwarmen eenvoudig te vervormen waardoor je hem kunt aanpassen aan jouw gebit om de beste pasvorm te verkrijgen.
  • Veel gebruikers: Inmiddels hebben al meer dan 30.000 Nederlanders de beugel aangeschaft wat veel vertrouwen geeft en kun je online duizenden gebruikerservaringen lezen waardoor er veel hands-on informatie beschikbaar is.

Mr. Anti Snurk Beugel

Mijn ervaringen met de Mr. Anti Snurk Beugel

In de verpakking van de anti-snurkbeugel vind je een gebruiksaanwijzing, handig bewaardoosje, een spateltje en uiteraard de beugel zelf.

Je kunt de beugel met behulp van het spateltje in een glas heet water laten zakken waardoor deze na een aantal minuten eenvoudig vervormbaar is en te “kneden” rond je eigen gebit.

Toen ik de beugel voor het eerst droeg voelde het vooral vreemd en was het ontzettend wennen om met iets in mijn mond te moeten slapen.

Echter zoals ook met een normale nachtbeugel het geval is raakte ik ook hieraan gewend en viel het vooral op dat ik meer ruimte achterin mijn keel had waardoor ik minder benauwd was makkelijker kan ademen terwijl ik in bed lig.

Dan nu dé hamvraag, ben ik gestopt met snurken sinds ik de Mr. Anti Snurk Beugel draag?

Volgens mijn vrouw knor ik nog wel af en toe tijdens de slaap maar is het zware snurkgeluid inderdaad verleden tijd.

Mr. Anti Snurk Beugel kopen? [Beste prijs + beschikbaarheid]

Mr. Anti Snurk Beugel coverIk ben dan ook zeker zeer tevreden over de anti-snurkbeugel van Mr. Anti Snurk en raad hem zeker aan aan alle snurkers.

Meer dan 30.000 Nederlanders zijn je inmiddels al voor gegaan waardoor je kunt spreken van een grote fanbase.

Bovendien kost de beugel slechts €27,95 waardoor je deze best een kunt uitproberen, want baat het niet dan schaadt het niet.

Wil je nóg meer informatie over de Mr. Anti Snurk Beugel of wil je weten waar je deze voor de beste prijs kunt kopen. Klik dan op de link hieronder!

KLIK HIER VOOR DE BESTE PRIJS EN BESCHIKBAARHEID!

Ruim 30.000 Nederlanders gingen je al voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *