Naakt slapen maakt gelukkiger en rijker

Wat zou je ervan denken als ik je zou vertellen dat met naakt slapen rijker gaat worden, minder stress zal hebben en zelfs een slanker lichaam kunt krijgen?

Ja, het is echt waar door naakt te gaan slapen kun je al deze dingen bereiken. Letterlijk alles wat je hoeft te doen is je kleren uit te trekken als je op bed gaat.

Hoewel er talloze cursussen en trainingen verkrijgbaar zijn op het internet zal er geen enkele zo eenvoudig zijn als de tip die ik je zojuist heb gegeven.

Uit onderzoek is gebleken dat slechts 10% van de Nederlanders volledig naakt slaapt, dit betekent dus dat erg veel mensen op een simpele manier veel winst kunnen boeken.

Ik ga je aan de hand van 7 specifieke voordelen van naakt slapen laten zien welke voordelen dit voor je zal hebben.

#1 NAAKT SLAAP JE BETER

Naakt slapen maakt gelukkiger en rijkerHet is alom bekend dat een goede slaapkwaliteit belangrijk is voor je hersenen, maar dankzij recent onderzoek weten we ook waarom dit het geval is.

Als je slaapt verwijdert je brein namelijk giftige proteïnen uit de neuronen die op hun beurt weer worden aangemaakt als bijproducten in je zenuwstelsel als je wakker bent.

Je hersenen kunnen deze proteïnen echter niet adequaat verwijderen als je niet goed genoeg slaapt.

Dus als je niet goed slaapt blijven deze slechte proteïnen in je hersencellen waardoor ze kunnen beschadigen en je uiteindelijk blijvende hersenbeschadigingen kunt oplopen.

Ok, maar wat heeft dit te maken met in je blootje te slapen zul je je afvragen? Nou, uit onderzoek van onze eigen Universiteit van Amsterdam is gebleken dat het verlagen van je huidtemperatuur ervoor zorgt dat je dieper slaapt en minder vaak wakker wordt gedurende de nacht.

Een goede manier om deze huidtemperatuur te verlagen is om zonder kleren te gaan slapen, waardoor je dus niet de slaapkamertemperatuur hoeft aan te passen.

#2 IN JE BLOOTJE SLAPEN VERMINDERT STRESS

We weten allemaal dat langdurige stress slecht voor je gezondheid kan zijn. Het tast je immuunsysteem aan en vergroot de kans op hart- en vaatziekten, depressie en obesitas en zorgt ervoor dat je op alle gebieden minder presteert.

Stress brengt namelijk je cortisolwaardes in de war. Een goede nachtrust helpt om je cortisol op peil te houden en dit zorgt er op haar beurt weer voor dat je minder stress zult hebben.

Zoals hierboven beschreven staat slaap je beter als je naakt slaapt en zul je daardoor minder last hebben van stress.

#3 GOED VOOR DE GEZONDHEID

Slapen zonder kleren heeft vele gezondheidsvoordelen, het helpt je zelfs om af te vallen.

Uit onderzoek is zelfs gebleken dat als je jezelf koel houdt tijdens de nacht dit je stofwisseling versnelt omdat je lichaam dan bruin vet gaat produceren om op de juiste temperatuur te blijven.

Bruin vetweefsel produceert warmte door calorieën te verbranden en dit versnelt je stofwisseling gedurende de dag waardoor je makkelijker zult afvallen.

Naast de metabolische effecten van slapen in je nakie zal je bloedcirculatie ook verbeteren wat weer goed is voor je hart en je spieren.

En alsof dit nog niet genoeg is gaat je lichaam door beter te slapen ook meer groeihormonen en melatonine aanmaken die beide anti-verouderend werken.

Door naakt te slapen gaat je lichaam meer bruin vet produceren om je lichaam op temperatuur te houden. Bruin vetweefsel produceert op zijn beurt warmte door calorieën te verbranden. Dit noemen we een win-win-situatie.

#4 VERFRISSING VOOR JE EDELE DELEN

Naakt slapen meer zelfvertrouwenVooral tijdens warme zomernachten of zelfs een hittegolf is het lekker verfrissend om het kleine beetje frisse lucht dat je slaapkamer binnenkomt ook langs je edele delen te voelen gaan.

Dit is vooral voor vrouwen belangrijk, door voldoende frisse lucht door te laten zal je vagina gezonder blijven, zoals ik gelezen heb op de site van Grazia in een soortgelijk artikel.

Maar ook voor mannen is het comfortabeler om frisse lucht bij de edele delen te krijgen, zonder in detail te treden (ahum) maar dat plakkerige gedoe voelt niet fijn.

#5 NAAKT SLAPEN VERGROOT JE ZELFVERTROUWEN

Zelfvertrouwen zorgt er niet alleen voor dat je lekker in je vel zit, maar het is ook één van de grootste steunpilaren voor succes.

Mensen met veel zelfvertrouwen zullen eerder nieuwe dingen proberen, uitdagingen aangaan en kunnen beter met tegenslagen omgaan.

Uit onderzoek van de universiteit van Melbourne is gebleken dat mensen met een groot zelfvertrouwen meer verdienen en sneller promotie maken dan collega’s met minder zelfvertrouwen.

Door naakt te slapen voel je je comfortabeler in je eigen lichaam en doordat je je lekkerder voelt zal je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen groeien.

#6 MINDER KEUZESTRESS

Kledingkast keuzestressWe hebben bij punt 2 al geleerd dat je door naakt te slapen minder stress hebt, daarom is het ook goed om de keuzestress bij het kiezen van een pyjama te voorkomen.

Als je al uren voor je kledingkast kunt staan om je outfit voor de dag uit te zoeken (vooral bij vrouwen is dit een veelvoorkomend probleem) zul je misschien ook veel tijd besteden aan het kiezen van je nachtkleding.

Als je zonder kleren slaapt heb je hier geen last van en kun je meteen na het uitkleden je bed induiken.

#7 JE HEBT MEER KANS OP SEX

Vrij logisch, als je naakt slaapt ben je toegankelijker voor je partner (letterlijk) en zul je misschien vaker behoefte aan sex hebben.

Het is alom bekend dat regelmatig sex hebben (je hoeft het natuurlijk niet te overdrijven) goed is je algehele gezondheid en dat kun je door zonder kleren te slapen bevorderen.

NAAKT SLAPEN? GEWOON DOEN!

Perfect Slapen in 7 Stappen boekJe ziet het al er zijn veel voordelen aan naakt slapen en je bent het eigenlijk aan jezelf verplicht om het ook eens te proberen.

Helaas biedt je kleren uittrekken niet voor elk slaapprobleem de oplossing.

Als je last hebt van slapeloosheid en nachten wakker ligt wil ik je de Perfect Slapen in 7 Stappen methode van William van der Klaauw aanraden.

In deze (online) cursus leer je in 7 simpele maar uitgebreide stappen af te rekenen met je slaapangst, de juiste slaaphormonen op het juiste moment aan te maken en je biologische klok weer gelijk te zetten.

Je krijgt tijdelijk 50% korting en als je niet tevreden bent krijg je met de niet-goed-geld-terug garantie binnen 90 dagen gewoon je geld terug.

Waar wacht je nog op? Klik op de speciale kortingslink hieronder en slaap vannacht al beter. Ruim 5.000 mensen gingen je al voor!

GA DIRECT NAAR DE GEHEIME KORTINGSPAGINA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *