Online slaapcursus kopen: Kun je goed slapen leren?

Online slaapcursus kopenSta jij op het punt een online slaapcursus te kopen? Of heb jij nog grote twijfels over het nut en  de authenticiteit van zulke slaaptrainingen op het internet?

Ik begrijp het! Sommige beloven dat je binnen een dag van al je slaapproblemen verlost bent en nooit meer slecht zult slapen en dat kan natuurlijk niet.

Waarom zou je überhaupt betalen voor een online slaapcursus, alle informatie is toch ook wel gratis op internet te verkrijgen?

Ik ga jou in dit artikel antwoord geven op al deze vragen en je vertellen dat je wel degelijk beter kunt leren slapen door een online slaapcursus aan te schaffen.

Inhoud

WAAROM ZOU IK EEN ONLINE SLAAPCURSUS KOPEN?

Goed slapen kun je lerenDe belangrijkste reden om een online of offline slaapcursus te kopen is natuurlijk dat je slaapproblemen hebt en uren wakker in je bed ligt zonder te slapen.

Bovendien kun je deze slaaptrainingen, vooral de methode die ik je aanraad, downloaden op je computer of smartphone zodat je altijd toegang hebt tot de benodigde informatie.

Dus als je na een tijdje prima te hebben geslapen weer vervalt in je oude slapeloosheid dan kun je alle informatie en oefeningen er direct weer bijpakken om de puntjes weer op de “i” te zetten.

In veel gevallen biedt alleen de gedachte van het hebben van een volledig stappenplan die kunt volgen wanneer je niet kunt slapen al voldoende houvast om beter te kunnen slapen.

Goed slapen is namelijk vooral een mentale kwestie, want als je je geen zorgen maakt of je wel goed kunt slapen dan zul je in de meeste gevallen geen problemen hebben met in slaap vallen.

STRESS EN PIEKEREN GROTE OORZAAK VAN SLAPELOOSHEID

Veel slaapproblemen ontstaan namelijk door langdurig liggen piekeren in bed en onder grote stress staan.

Dit is ook de reden waarom een goede slaaptraining enkele ontspanningstechnieken zal bevatten om deze stress te verlichten.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Ademhalingstechnieken
  • Yoga
  • Medatie
  • En talloze andere ontspanningsoefeningen

Deze technieken komen overigens niet alleen op slaapgebied goed van pas, maar kunnen je ook overdag tot een rustiger en evenwichtiger persoon maken.

LEER OVERDAG SLAPERIGHEID OPWEKKEN

SlaaptrainingWist je dat een goede nachtrust overdag al begint? Eigenlijk begint het al als je opstaat van de vorige nacht.

Krijg je genoeg daglicht, eet je gezond, drink je genoeg of drink je juist te veel cafeïne? Dit alles kan je nachtrust ernstig beïnvloeden.

Een goede slaapcursus, zowel online als offline, leert je hoe je je dag het beste kunt invullen zodat je gaandeweg de avond steeds slaperiger wordt.

Maar ook naar buiten gaan en natuurlijk zonlicht tot je nemen is erg belangrijk, dit zorgt er namelijk mede voor dat je ’s avonds de juiste slaaphormonen aanmaakt.

DE JUISTE LICHAAMSTEMPERATUUR HELPT JOU SLAPEN

Een ander relatief onbekend en onderbelicht onderdeel in een goede nachtrust is de juiste lichaamstemperatuur.

Specifieker: Het juist controleren en inzetten van de natuurlijke schommelingen in je lichaamstemperatuur om makkelijker in slaap te kunnen vallen.

Je lichaamstemperatuur schommelt namelijk gedurende de dag en om goed te kunnen slapen moet je deze voor de nacht omlaag brengen.

Als je een te hoge lichaamstemperatuur hebt ben je namelijk tè alert en wakker om snel in slaap te kunnen vallen.

DE ROL VAN JE BIOLOGISCHE KLOK IN JE SLAAPPATROON

Slapende vrouwJe biologische klok, ook wel circadiane ritme genoemd, bepaalt hoe jouw slaap- waakritme eruit ziet.

Is je biologische klok van slag omdat je bijvoorbeeld structureel erg laat opblijft en steeds wisselende slaaptijden hanteert dan zul je moeilijk de slaap kunnen vatten.

Hetzelfde is het geval wanneer je veel en ver reist en een jetlag hebt dan herkent je lichaam het verschil tussen dag en nacht niet meer.

Het is daarom belangrijk dat je overdag genoeg natuurlijk daglicht tot je neemt en juist ’s avonds de lichten dimt.

EIGEN ERVARINGEN MET PERFECT SLAPEN IN 7 STAPPEN

Erkend slaapexpert William van der Klaauw heeft zijn methode zo geschreven dat je binnen 7 stappen beter leert slapen.

Je doet dit aan de hand van duidelijke oefeningen en uitleg zodat jij eindelijk de nachtrust krijgt die je verdient.

Ik heb deze slaaptraining zelf gevolgd en ben hier erg positief over omdat het een eBook is wat erg duidelijk, recht door zee en zonder poespas is.

Tijdens het volgen van deze online slaapcursus viel ik gaandeweg steeds sneller in slaap en werd ik minder vaak ’s nachts wakker.

Maar wanneer je de tips weer enigszins bent vergeten of de kennis wat op de achtergrond is geraakt kun je de training er altijd weer even bij pakken om de puntjes weer op de “i” te zetten.

EBOOK EN FYSIEK HARDCOVER BOEK

Het leuke aan Perfect Slapen in 7 Stappen is namelijk dat je naast het eBook wat je meteen kunt downloaden ook een volledig hardcover boek thuisgestuurd krijgt.

Hierdoor kun je meteen aan de slag met het eBook en kun je de volgende dag het hardcover boek doornemen, leest wel zo prettig.

Dit boek kun je dan op je nachtkastje bewaren om zo binnen een week je slaapkwaliteit drastisch te verbeteren.

PERSOONLIJK CONTACT MET DE SLAAPEXPERT

Als je vragen, opmerkingen of klachten hebt dan kun je direct en persoonlijk contact opnemen met slaapexpert en auteur William van der Klaauw.

Schroom niet om zelfs over de kleinste en meest onbenullige vragen (volgens jou) te mailen en je zult zien dat je altijd serieus en vriendelijk antwoord terug krijgt.

Dit staat in schril contrast met andere online slaapcursussen waar een onbekend iemand achter schuilgaat die alleen maar geld wil verdienen.

Van der Klaauw is zelfs zo zeker van zijn zaak dat je 100% je geld terugkrijgt als je niet tevreden bent.

Dit doet hij omdat hij volledig achter zijn training staat en zeker weet dat jij ervan zult profiteren en ook beter gaat slapen.

KUN JE GOED SLAPEN LEREN?

Perfect Slapen in 7 Stappen boekUit eigen ervaring kan ik je zeggen dat je goed slapen wel degelijk kunt leren als je maar structureel elke dag en nacht de gegeven tips opvolgt.

Een vaste routine is hierin erg belangrijk en je moet ervoor zorgen dat je niet van deze slaaproutine afwijkt, zelfs niet in het weekend of tijdens je vakantie.

Ben je om wat voor reden dan ook de draad even kwijt, pak dan de training er weer even bij en neem de adviezen weer even goed in je op.

Conclusie: Ja goed slapen kun je leren als je ervoor open staat om je levensstijl, dus ook overdag, drastisch aan te passen om je nachtrust te bevorderen.

WAAR KAN IK DEZE ONLINE SLAAPCURSUS KOPEN?

Je kunt deze online slaapcursus, Perfect Slapen in 7 Stappen, kopen via de link hieronder.

Je krijgt dan tijdelijk 50% korting en kunt de slaaptraining meteen downloaden waarna je direct aan de slag kunt en de eerste adviezen meteen kunt toepassen.

Tijdelijk krijg je ook de volgende gratis bonussen bij je aanschaf:

  • Ebook: Kalmeer je Gedachten
  • Ebook: Welterusten Snacks Receptenboek
  • Ebook: Top 5 Slaapsupplementen
  • MP3: Crystal Waters (slaapmuziek)

100% Niet-goed-geld-terug garantie

Als je niet tevreden bent over Perfect Slapen in 7 Stappen dan kun je binnen 90 dagen simpelweg een email sturen om je geld terug te vragen.

Je loopt dus geen enkel risico en kunt deze slaaptraining dus eigenlijk gratis uitproberen. Ik wil je daarom ook aanraden om dit dan ook te doen, want wat heb je te verliezen?

DOWNLOAD PERFECT SLAPEN IN 7 STAPPEN NU!

Deze online slaapcursus is inmiddels ruim 15.000 keer gedownload!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *