Is slapeloosheid te genezen? 5 Uiterst effectieve behandelmethoden tegen slapeloosheid!

Slapeloosheid is erg frustrerend en maakt je helemaal gek, gelukkig is slapeloosheid in de meeste gevallen wél te genezen, alleen heb je hierbij een klein beetje hulp nodig.

Het maakt niet uit of de slaapproblemen “slechts” sinds enkele weken de kop op steken of je al slecht slaapt zo lang je kunt herinneren, je kunt her volledig aan onderdoor gaan.

Is slapeloosheid te genezen?

Is slapeloosheid te genezen?

Je hoeft echt niet je hele leven met slapeloze nachten te worstelen, slapeloosheid is namelijk in ruim 90% van de gevallen te genezen.

Hieronder heb ik de 5 meest voorkomende behandelmethoden voor je op een rij gezet om slapeloosheid te behandelen.

De verschillende behandelingen voor insomnie (slapeloosheid) variëren van gedragstherapie tot slaappillen of een combinatie van beide.

>> Wil jij je slaapproblemen thuis oplossen? Volg dan de online slaapcursus Perfect Slapen in 7 Stappen! (Download nu!)

Behandelmethoden voor slapeloosheid:

Gedragstherapie: Bij deze vorm van, meestal langdurige, therapie wordt je begeleid door een psychiater en volg je een speciale training.

Je leert tijdens deze sessies welke veranderingen (soms bijzonder subtiel) jij in je gedrag kunt doorvoeren om sneller in slaap te vallen en beter te slapen.

Een aantal voorbeelden van deze gedragsveranderingen zijn:

Prikkel beheersing: Tijdens deze training leer je dat je slaapkamer enkel en alleen bedoeld is om in te slapen en seks te hebben.

Mensen die lijden aan slapeloosheid wordt gestimuleerd een ontspannende activiteit te doen in een andere ruimte tot ze slaperig worden en er klaar voor zijn om weer naar bed te gaan.

Cognitieve gedragstherapie (CGt): Je werkt samen met een therapeut om verkeerde gedachten en houdingen die een goede nachtrust in de weg staan voorkomen en volledig uit te bannen.

Ontspanningsoefeningen: In dit onderdeel leer je hoe je je lichaam en geest volledig kunt ontspannen met behulp van verschillende ontspanningstechnieken.

Slaapmedicatie: Je kunt ook verschillende slaapmiddelen (kortstondig) gebruiken om slapeloosheid te verhelpen, deze zijn zowel op doktersrecept als op homeopathische basis verkrijgbaar.

Slaappillen kunnen op het gebied van dosering en werking erg van elkaar verschillen en de meeste patiënten gebruiken deze slaapmedicatie een aantal nachten of weken per keer.

Wanneer je (tijdelijk) slaappillen wilt gaan gebruiken raad ik je aan altijd eerst je huisarts te raadplegen omdat er verschillende bijwerkingen en risico’s kunnen optreden bij het gebruik van zowel natuurlijke als voorgeschreven slaapmiddelen.

Probeer eerst deze behandelmethode!

Perfect Slapen in 7 Stappen coverVoor je echter verschillende therapieën gaat volgen of slaappillen gaat gebruiken raad ik je aan om je slapeloosheid proberen te genezen door een online slaaptraining te volgen.

Door bijvoorbeeld de 7-Stappen methode van slaapexpert William van der Klaauw te volgen kun je thuis in je eigen tempo je slaapproblemen oplossen.

Alle bovenstaande behandelmethoden komen aan bod in het meer dan 120 pagina’s tellend eBook, bovendien krijg je via het exclusieve ledengedeelte de beste begeleiding.

  • Gegarandeerd resultaat
  • Duizenden mensen gingen je al voor
  • 90 Dagen niet-goed-geld-terug-garantie

KLIK HIER VOOR DE BESTE PRIJS EN BESCHIKBAARHEID!

De 7-Stappen methode is inmiddels ruim 15.000 keer gedownload!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *