Slapen met oordopjes: Tijdens de slaap doorgeslikte AirPods blijken nog te werken in de maag!

Een man uit Taiwan ontdekte dat zijn snoerloze muziek oordopjes nog werkten in zijn maag nadat hij deze per ongeluk had doorgeslikt in zijn slaap meldt the Daily Mail.

De jongeman genaamd Ben Hsu viel in slaap terwijl hij de AirPods van het merk Apple nog in zijn oren had. Toen hij later wakker werd ontdekte hij dat hij één koptelefoontje was verloren.

Om de verloren AirPod terug te vinden gebruikte hij Apple’s tracking systeem die de locatie van losse AirPods weergeeft mits deze nog verbonden en binnen bereik is, zegt the Daily Mail.

Slapen met oordopjes: Tijdens de slaap doorgeslikte AirPods blijken nog te werken in de maag!

AirPod werkte nog in zijn maag!

Hsu kon de piepjes van het apparaatje horen maar herkende niet direct waar het geluid vandaan kwam.

“Ik keek onder de dekens en zocht in elke hoek van mijn slaapkamer maar ik kon hem niet vinden tot ik besefte dat het piepende geluid uit mijn buik kwam,” zei Ben Hsu.

Artsen van het Kaohsiung Municipal Hospital konden na het nemen van röntgenfoto’s bevestigen dat de verloren AirPod zich inderdaad in de maag van de jongen bevond.

Nadat het koptelefoontje op een natuurlijke manier zijn weg had gevonden door het spijsverteringskanaal maakte Hsu het apparaatje grondig schoon en liet hem drogen waarna deze nog prima functioneerde.

De batterij bleek nog 41% vol te zijn en de Taiwanees noemt het voorval met de AirPods dan ook een “magische ervaring”.

Geen gezondheidsproblemen overgehouden

Een arts van de spoedeisende hulp van het ziekenhuis denkt dat hij geen verdere gezondheidsproblemen aan het incident overhoudt omdat hij niet direct aan de batterij van heet apparaatje is blootgesteld.

Mensen slikken overigens wel vaker gekke voorwerpen in, zo moest een Ierse man in 2016 een operatie ondergaan omdat er een complete mobiele telefoon in zijn buik terecht was gekomen.

Ook deze man kwam er zonder kleerscheuren vanaf terwijl ook een Zuid-Koreaans meisje die een volledig sporthorloge had doorgeslikt er zonder problemen vanaf kwam.

Ook deze fitness tracker bleek nog te werken nadat artsen hem uit de buik van het meisje hadden verwijderd.

Slechte slaaphygiëne

Perfect Slapen in 7 Stappen + gratis eBook Dieper SlapenHoewel slapen met oordoppen wél bevorderlijk voor je slaap kan zijn is dit niet het geval bij slapen met muziek oordopjes en is dit een goed voorbeeld van een slechte slaaphygiëne

Wil jij weten wat je juist wel moet doen om sneller in slaap te vallen en beter te slapen? Dan raad ik je aan de 7-Stappen methode te proberen.

Je leert in deze online slaaptraining hoe je op een natuurlijke manier sneller in slaap kunt vallen, dieper kunt slapen en fitter en energieker wakker kunt worden.

Je kunt het eBook nu GRATIS uitproberen, want dankzij de niet-goed-geld-terug garantie krijg je gewoon je geld terug als je niet tevreden bent, zonder lastige vragen of voorwaarden!

JA! IK WIL SNELLER IN SLAAP VALLEN EN DIEPER SLAPEN!

Inmiddels hebben zich ruim 15.000 tevreden cursisten aangemeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *